воскресенье, 10 ноября 2013 г.

Украина проиграла во втором матче Еврочелленджа

Збірна України зазнала поразки від національної команди Польщі в другому матчі на угорському етапі «Євро хокей челенджу».

В поєдинку, що відбувся 9 листопада у Будапешті, українці програли з рахунком 2:5 (2:1, 0:3, 0:1).

В нашій збірній закинутими шайбами відзначились Євген Бєлухін (00:41) та Олександр Торяник (19:50). Перемогу супернику принесли голи Миколая Лопуського (01:25), Марціна Колюша (25:47), Адама Багінського (35:31, 38:12) і Лєшека Ляшкевича (59:46).

Українців у цій грі підвели вилучення, яких підопічні Андрія Назарова назбирали аж шість, причому чотири з них лише у другому періоді. Поляки заробили штрафу вдвічі менше, зате двічі реалізувати свою чисельну перевагу.

Перед третім періодом місце у воротах нашої команди замість Євгена Напненка, який пропустив чотири шайби, зайняв Вадим Селіверстов.

За підрахунком польського сайту hokej.net, це лише четверта перемога поляків над українцями у 28 зустрічах цих суперників.

Нагадаємо, що у першій зустрічі на турнірі, що відбулася днем раніше, збірна України переграла команду Румунії з рахунком 6:1. А наступний свій матч українці проведуть завтра, 10 листопада, проти господарів цього етапу «Єврочеленджу» угорців.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Баннер

Tak